Despre anunţurile imobiliare

Scris de Electro vineri, 26 octombrie 2012
Imobiliarele reprezintă în România un punct cheie în afaceri. Chiar dacă în ultimii ani au existat cel mai des probleme în vânzarea imbobilelor, şi totodată datorită cursului EURO cei mai mulţi dintre dezvoltatori s-au confruntat cu probleme, ele vor reprezenta întotdeauna un interes comun.

Un imobil va fi întotdeauna ţinta oricărui tânar ce doreşte să întemeieze o familie, aşa că, din start va apela fie la agenţii de imbiliare, fie va apela pe internet unde va căuta anunţuri imobiliare de profil şi de zona în care se află acesta.

La ora actuală se găsesc nenumărate site-uri prin care se pot găsi de la apartamente până la case, camere, sau garsoniere. Totul este la îndemâna clientului, de la planul imobilului, până la parcarea şi zona de reşedinţă, pentru a-l face pe client cât mai doritor de a cumpăra.

Site-urile de profil prezintă cel mai des fiecare detaliu în amănunt: locul imobilului, planul grafic, zonele de interes, schiţa, etc, aşa încât, clientul să fie cât mai sigur în cumpărarea unui imobil. Astfel, ne dăm seama că mai bine din jumătate din cererile de locuinţe se fac pe internet prin diferite anunţuri gratuite.
CITEȘTE TOT

Upgrade Web XutZu

Scris de Electro miercuri, 24 octombrie 2012
Acest blog a fost vândut de ceva timp de către fostul proprietar mie, noul proprietar, prefer să nu-mi las numele, username-ul sau alte chestii personale.

După cum bine vedeţi, blog-ul a suferit modificări majore, de la design, la usability, blog-ul este mult mai aerist, mai user friendly, are şi un nou logo, unul destul de simplu dar îndeajuns de drăguţ pentru a se potrivii de minune cu tema gratis de la serviciul Google de Blogging.

Începând cu această lună, pe blog vor apărea articole din ce în ce mai des, având în vedere că blog-ul are deja un PageRank frumuşel, o vechime şi peste 100 de articole scrise.

Am creat şi două pagini, una de contact unde voi putea fi contactat de către cititori sau potenţiali colaboratori şi una de publicitate, unde, ofer link-uri, articole, bannere şi aşa mai departe, la preţuri super ok zic eu, însă pentru o ofertă mai concretă aş prefera să discutăm în privat.

Deci, WebXutZu.BlogSpot.Com are o nouă înfăţişare şi este gata să ofere din ce în ce mai multe articole, cel puţin unul pe săptămână. Vă mulţumesc că aţi vizitat acest blog şi vă aştept în continuare să reveniţi.
CITEȘTE TOT

Cum îți dai seama că o femeie este frumoasă?

Scris de Electro
Haideți să mai schimbăm puțin ritmul și să discutăm și de alte chestii, nu toată ziua online, online. Trecem un pic la un subiect plăcut tuturor bărbaților, femeile. Se zice că o femeie poate să trăiască fără un bărbat, dar un bărbat nu poate să trăiască fără o femeie, cel puțin una.

Să revin la ceea ce vroiam să discut, cum îți dai seama că o femeie este cu adevărat frumoasă? Este destul de simplu, îți dai seama dacă este într-adevăr frumoasă dimineața, când te trezești și ea este lângă tine, atunci ea, femeia, nu se poate aranja și nu-și poate arunca cu lopata o tonă de fond de ten pe fățău. Ei bine, atunci îți dai seama dacă ea chiar este frumoasă, privești cu atenție detaliile pe care nu le poți analiza de obicei la o întâlnire, într-un club, pe stradă sau când eşti cu ea la o întâlnire.

Femeile ştiu să-şi ascundă foarte bine imperfecţiunile şi să arate cât mai bine, să nu aibă nici un defect şi să fie extrem de provocatoare. Femeile din ziua de astăzi nu mai caută dragoste, cel puţin marea majoritate dintre ele, ele caută acum, bărbaţi care sunt plin de bani, dacă mai arată şi bine este totul perfect.
CITEȘTE TOT