Reguli de purtare a bijuteriilor de argint

Scris de Electro joi, 15 noiembrie 2012
Atractia femeilor spre a purta bijuterii de argint este explicabila, deoarece argintul este unul dintre cele mai apreciate materiale din care se pot realiza piese absolut superbe. Tot mai multe persoane aleg sa poarte bijuterii de argint deoarece sunt de parere ca argintul poate fi asortat mai usor la orice tip de vestimentatie, in timp ce aurul este un material mai pretentios. O femeie care poarta bijuterii Belatriz de argint exprima eleganta, rafinament si, nu in ultimul rand, frumusete.

Este neaparat sa tineti cont de tinuta pe care o purtati si la care asortati cateva bijuterii de argint. Contextul in care va aflati, tinuta si atutudinea pe care o afisati sunt detalii ce conteaza atunci cand trebuie sa alegeti ce bijuterii de argint veti purta. In cazul in care tindeti sa neglijati concordanta dintre accesoriile de argint, contextul si garderoba pe care o purtati, se poate intampla ca imaginea obtinuta sa nu fie deloc una placuta. O pereche mare de cercei din argint nu se vor potrivi nicodata cu o tinuta office, la fel cum o pereche finuta de cercei argint nu se vor potrivi cu o tinuta sport. De asemeni, atunci cand purtati bijuterii de argint, nu trebuie sa purtati si bijuterii din aur. Cele doua materiale nu pot fi niciodata combinate, deoarece imaginea pe care o creeaza nu este una tocmai armonioasa si placuta. Unii specialisti in moda afirma ca persoanelor cu tenul alb si culoarea parului inchisa le sta mai bine cu bijuterii de argint decat cu bijuterii de aur. Cu toate acestea, nu inseamna ca bijuteriile de argint nu pot fi purtate si de persoanele care nu se incadreaza in aceasta descriere. Cel mai important lucru este sa te simti bine cu ceea ce porti iar asta, cu siguranta, se va reflecta si in atitudine.

Asadar, alegerea de a purta bijuterii de argint este una foarte inspirata deoarece, astfel,veti contribui la obtinerea unei imagini mai stralucitoare, mai elegante, mai rafinate,mai frumoase, prin care veti reusi sa va faceti remarcata si sa iesiti in evidenta. Tuturor femeilor le place sa primeasca complimente si, tocmai de aceea, un set de bijuterii de argint este ideal pentru a primi aprecierile celor din jur.
CITEȘTE TOT

Florin Dumitrescu a fost în adolescenţă sportiv

Scris de Electro miercuri, 14 noiembrie 2012

Florin Dumitrescu este un mare maiestru în bucătarie, pregătind tot felul de mâncăruri care mai de care mai sofisticate, dar puţini oameni ştiu că acesta, când era în perioada adolescenţei facea furori când trecea pe lângă fete, la bazinul de polo. Florin, vedeta emisiunii MarterChef de la PRO TV a povestit tuturor despre întreaga perioadă pe care a petrecut-o la clubul Steaua, dar şi care a fost cauza pentru care s-a retras din lumea sportului.

Florin este foarte slab faţă de restul bucătarilor şi în plus de asta mai are şi o alura atletică. Doar cei care îl cunosc foarte bine ştiu că acei muşchi care par să sară din cămaşă sunt defapt antrenamentele istovitoare la care era supus la bazinul de polo. El a declarat urmatoarele:

"Învăţam într-o şcoală cu profil sportiv, iar la bază era nataţia. Practic, în clasa a II-a, am început să joc polo. Am stat departe de înot pentru că nu îmi plăcea, săriturile în apă nu m-au atras deloc şi aşa am ajuns la polo. E un joc pentru bărbaţi, foarte dur şi solicitant. Am practicat şase ani acest sport".

Pentru că a făcut antrenamente până nu a mai putut, rezultatele nu au întârziat să iasă la iveală:

"Am jucat pentru clubul Steaua, unde am fost portar şi asta pentru că aveam forţă în picioare, puteam sta foarte mult la suprafaţa apei pentru a apăra poarta. Îmi aduc aminte că îl aveam ca idol pe Gelu Lisac. Un mare campion! Am fost de câteva ori campion naţional şi municipal şi am primit şi titlul de cetăţean de onoare al sectorului 5 în 2002. Apoi am descoperit bucătăria. Ştiam că acest sport nu îmi asigură un viitor liniştit, aşa că am căutat să am siguranţa carierei."
CITEȘTE TOT