Povestea unui mic suflet

Astăzi o să vă prezint o poveste care după citirea ei o să aveți lacrimi în ochi. Este vorba despre povestea unui ciobănesc german care a fost pedepsit crunt de către stăpânul lui.
 "Rog din suflet toți românii care sunt în Italia{Bari} să posteze această poză pe profilele lor sau poate fac o faptă bună și chiar ei să îl adopteze !!
 Pedepsit cu acid sulfuric de necunoscut....
 Se cheamă Eddie, cineva , probabil va citi povestea lui tristă.....era doar un pui mic de ciobănesc german când cineva la pedepsit pentru că lătra, cu acid sulfuric....și de atunci a început calvarul lui ! :( Eddie este foarte dulce......FERICIT să fie răsfățat....drăguț...jucăuș cu pisicile.....Uitându`mă la el îmi dau seama ce BESTIE POATE FII OMUL care a ales să distrugă o viață lipsită de apărare... Eddie va avea o altă intervenție chirurgicală în luna Ianuarie.....Eddie e un câine desfigurat , dar care găsește forță de A IUBI în continuare....Ar fi minunat dacă o persoană ar vrea să`l adopteze și să facă o faptă bună pentru el ! Are numai 6 luni :o3 E internat de luni de zile în clinica Sânta Fără di Bari {Italia} Haideți să încercăm să`l facem fericit pe micuțul Eddie și să`i oferim o casă. Pentru informați contactați " info@legaloalcuore.it

 Ps: EDDIE E INTERNAT LA CLINICA SÂNTA FĂRĂ C.

 Pagina de Facebook a spitalului :
 http://www.facebook.com/ClinicaVeterinariaSantaFara "