Interesting stuff

 După cum spune și titlul astăzi va voi prezența niște "trucuri" dacă le pot zice așa care sigur nu le știați și care va vor face să păreți mai interesanți.
                                                     TRUCURI:
 -Elefant toothpaste
 -rachete din chibrituri


 Elefant toothpaste

 Prima șmecherie pe care va voi învăța este elfant toothpaste(pastă de dinți pentru elefanți). "Mmm cred că blogerul asta o tras pe nas nijte iarbă și vine aicea să ne vîndă cartofi". Acesta dragii mei prieteni este un truc chimic în care, prin amestecarea a 2 compoziții vom crea un fel de vulcan. Veți avea nevoie de:
 -apa oxigenata(o sticluța)
 -detergent de vase
 -colorant alimentar
 -apa
 -drojdie
 -iodură de potasiu(care se găsește la farmacie)

Asigurați-va mai întâi că aveți unde să desfășurați experimentul pentru că se va face destulă mizerie.Într-un vas amestecați apa oxigenata,detergentul de vase și colorantul alimetar iar în celălalt apa călduță cu drojdie. După ce se amestecă bine drojdia adăugați iodură de potasiu și la final nu mai aveți decât să așezați prima compoziție într-o sticlă de 2,5 litri iar cea de-a două să o turnați cât se poate de repede. Rezultatul va fi unul impresionant.

 Rachete din chibrituri 
 Veți avea nevoie de:
 - o bucată de folie de staniol
 -o cutie de chibrituri
 Luați un chibrit ,rupeți o bucățica de staniol și invartati-o în jurul vârfului dar asigurați-va că îi faceți locpentru a ieși fumul prin ea. Ar trebui să arate vârful că un tub. După ce a-ți executat prima procedura așezați-va rachetă spațială pe un capăt de masă iar la capătul acesteia unde a-ți așezat staniolul cu o brichetă dați-i foc.

Cu ocazia această aș dori să va anunț că vom crea 2 "emisiuni" în fiecare weekend (unul sâmbătă și unul duminică). În ce constă? Păi într-unul va vom oferi informații utile despre calculator și despre cum să-l "dresati" iar în al 2-lea vom prezenta cărți pe care le-am citit de-a lungul vieții. Spor la lecturat:)!