Pariu cu Viata Sezonul 2 Episodul 13

Scris de Electro vineri, 27 aprilie 2012
In fiecare luni, toti fanii serialului Pariu cu viata asteapta cu nerabdare sa treaca timpul si sa ajunga ceasul la ora 20:30. Fanii acestui serial muzical stau la Tv, pe ProTV si asteapta sa inceapa un nou episod din Pariu cu viata sezonul 2. Luni, in ultima zi din aceasta luna, mai exact 30 aprilie, incepe Pariu cu viata sezonul 2 episodul 13. Deci, eu te invit luni, sa vizionam impreuna Pariu cu viata la ora 20:30 pe ProTv. Sunt sigur ca esti curios ce se intampla luni in Pariu cu viata! Ei bine, te astept si pe aceasta pagina sa vizionezi in reluare episodul 13 sezonul 2 din serialul romanesc Pariu cu viata. Nu uita sa intri aici si sa revizionezi episodul favorit! Mai jos, pana se difuseaza episodul la tv, pe Protv luni 30 aprilie, iti las melodiile din episodul trecut, asa ca, auditie placuta!
CITEȘTE TOT

Pariu cu Viata Sezonul 2 Episodul 11

Scris de Electro vineri, 13 aprilie 2012
Luni pe 16 aprilie, a doua zi de Paste, incepe un nou episd din Pariu cu Viata.

Va invit luni sa vizionam impreuna Pariu cu Viata Sezonul 2 Episodul 11 pe ProTV la ora 20:00 sau, pentru cei care au un ban in plus, pe Voyo.ro, luni dimineata la ora 10:00 in PREMIERA!

In caz ca pierdeti episodul de luni, va recomand site-ul www.pariucuviata.eu, unde puteti viziona toate episoadele din Pariu cu Viata online gratis.

Asteptam sa vedem ce se intampla cu eroii nostri impuscati, Vlad si profesoara Raluca. Dupa ce apare Episodul 11 din Sezonul 2, va astept luni, 23 aprilie sa vizionam impreuna si Pariu cu Viata Sezonul 2 Episodul 12.

CITEȘTE TOT

Ultima postare

Scris de Alexandru Ababei joi, 5 aprilie 2012
Salut cititori, vreau sa va anunt ca aceasta postare este ultima pe care eu o scriu. Am decis ca e mai bine sa vand acest blog, pentru ca este un blog bun, iar eu nu mai pot continua pentru ca nu am timp. WebXutZu a fost preluat de Porcu contra unei sume de bani care ramane confidentiala. Deci, tot ce se scrie si tot ce se intampla cu blogul de acum incolo nu mai tine de mine.
Vreau sa va anunt ca o sa continui activitatea mea in blogosfera cu celelalte bloguri pe care le puteti gasi in pagina "Portofoliu".
O zi faina!
CITEȘTE TOT

Saptamana altfel

Scris de Stefan Cezar miercuri, 4 aprilie 2012
Dupa cum stiu toti adolescentii extrardinarul ministru al educatiei a avut extraordinara idee de a infiinta o saptamana dedicata activitatilor extracurriculare(daca am scris gresit corectati-ma printr-un comment). Bai din punctul meu de vedere ideea e geniala prin faptul ca toata clasa alege activitatile pe care vor sa le faca, dirigintele/diriginta executa nu se pun note decat absente daca nu vii dar in schimb descoperi partea aia frumoasa a scolii . Partea naspa la toata afacerea asta sunt profesorii care plictisiti de viata propun o ora de a veni la scoala si vin la alta , iti strica planurile  dar mai ales cand n-are chef de fata ta te lasa acasa pe tot restul zilei. Cu profesori de astia se intalnesc tinerii care doreau sa incerce  aceasta idee dar care au avut ghinionul sa studieze cu un babalac al vremurilor comuniste.
CITEȘTE TOT

Videoclipurile Săptămânii ediția 3

Scris de Alexandru Ababei duminică, 1 aprilie 2012
 Salut dragi prieteni, a mai trecut încă o săptămână. Astăzi este duminică, deci astăzi avem Videoclipurile Săptămânii. Pentru această ediție am ales 3 videoclipuri pentru fiecare categorie din emisiune (Film, Melodie, Video) sper eu, foarte interesante. Să vedem nominalizările de săptămâna această:
Video:
Film:
Muzica:
CITEȘTE TOT