Ce Trebuie Să Faci Înainte De A Te Apuca De Un Regim De Slăbit?

Societatea ne obliga sa avem un corp suplu si cat mai armonios. Din pacate insa, multi dintre noi ne lovim de grasime in plus, in anumite parti ale corpului. Fie pentru simplul fapt ca asa este conditia noastra, fie pentru ca suntem gurmanzi, grasimea apare si se da extrem de greu jos.

In momentele in care te uiti in oglinda si nu mai descoperi o persoana care sa iti placa, din punct de vedere fizic, incepi sa cauti diverse diete, pentru a da kg in plus jos si pentru a te bucura de viata.

Foarte multe persoane aleg o dieta si incep sa o tina fara sa se gandeasca la consecinte si la modul in care aceasta poate sa le schimbe viata. Daca este o dieta nepotrivita, bazata pe infometare, aceasta poate sa fie extrem de neplacuta si sa aiba foarte multe efecte negative.

Daca vrei sa slabesti si totusi nu iti doresti sa te imbolnavesti, iata ce trebuie sa faci inainte de a te apuca de un regim de slabit:

Consulta un nutritionist. Acesta va sti exact ce sa iti recomande sa mananci si ce cantitate, in asa fel incat sa nu te infometezi si sa nu ajungi la diverse complicatii;

Ia in considerare sportul. Nu poti slabi fara sport. Sau, poti slabi, insa sub nicio forma intr-un mod sanatos. Daca vrei cu adevarat sa dai kg in plus jos, gandeste-te la un program care sa includa cel putin o ora de sport pe zi;

Informeaza-te de pe site-uri de incredere. Exista numeroase site-uri, precum lataifas, care ofera sfaturi si solutii de cea mai buna calitate, in care poti avea incredere maxima. Informeaza-te de pe acestea si asigura-te ca regimul pe care il adopti este intr-adevar cel potrivit pentru tine;

Cauta un regim cat mai complex. Nu, nu este ok sa adopti un regim in care sa mananci doar varza sau doar orez. Pana la urma, ai nevoie de nutrienti, motiv pentru care este bine sa cauti un regim cat mai complex, care sa iti acopere toate nevoile alimentare si sa iti ofere sanatate maxima.