De ce cumpar Rulouri Exterioare?

Consumatorii sunt manati de diverse mobiluri atunci cand fac o achitizie. Un consumator rational ar putea invoca diverse motive pentru care intentioneaza sa cumpere rulouri exterioare, motive ce tin de utilitatea acestora atat pentru protectia solara cat si pentru siguranta locuintei.

Sa vorbim despre eficienta rulourilor exterioare ca si sisteme de protectie solara. Stiati ca cca. 40% din transferul termic in locuita se realizeaza prin ferestre? Ei bine, da! Rulourile exterioare actioneaza ca un scut impotriva razelor solare care nu mai fac contact direct cu geamul. Prin prevenirea incalzirii geamurilor, implicit se evita incalzirea spatiul interior din locuita dvs.



Dar protectia solara nu este singurul motiv invocat de catre consumatori atunci cand decid a monta un sistem de rulouri exterioare. Al doilea motiv este dat de protectia antiefractie oferita de montarea unui astfel de sistem. Rulourile Exterioare pot fi accesorizate cu elemente de siguranta ce nu permit fortarea acestora din interior, cu atat mai important cu cat o mare parte din intrarile prin efractie se produc prin intermediul sufratelor deschise de tipul geamurilor.



Alti consumatori pun mare accent pe confort. Si aici, sistemele de Rulouri Exterioare, vin cu doua mari avantaje. In primul rand, ele ofera efectul de black-out. Ce inseamna asta? Practic nicio raza de soara nu mai patrunde in incapere, rulourile exterioare avand rolul de a bloca complet lumina solara. Zi sau noapte? Efectul va fi unul singur: intuneric complet! In al doilea rand, este vorba de protectia fonica, sistemele de rulouri exterioare actioneaza ca o bariera intre poluarea fonica din exterior si linistea spatiului interior.

Alti consumatori aleg sa cumpere rulouri exterioare datorita aspectului placut al acestora. Montarea unui sistem de rulouri exterioare poate schimba complet infatisarea fatadei casei dumneavoastra! Element stilistic, siguranta, bariera termina, protectie optica si fonica? Dumenavoastra decideti care sunt mobilurile care stau la baza achizitionari unui sistem de rulouri exterioare.



Mai mult, sistemele de rulouri exterioare reprezinta un simbol al statusului social. Cu preturi care nu sunt chiar la indemana oricui, acestea reprezinta o adevarata achizitie atunci cand doriti sa cresteti pretul locuitentei dumneavoastra.