Cum îți dai seama că o femeie este frumoasă?

Haideți să mai schimbăm puțin ritmul și să discutăm și de alte chestii, nu toată ziua online, online. Trecem un pic la un subiect plăcut tuturor bărbaților, femeile. Se zice că o femeie poate să trăiască fără un bărbat, dar un bărbat nu poate să trăiască fără o femeie, cel puțin una.

Să revin la ceea ce vroiam să discut, cum îți dai seama că o femeie este cu adevărat frumoasă? Este destul de simplu, îți dai seama dacă este într-adevăr frumoasă dimineața, când te trezești și ea este lângă tine, atunci ea, femeia, nu se poate aranja și nu-și poate arunca cu lopata o tonă de fond de ten pe fățău. Ei bine, atunci îți dai seama dacă ea chiar este frumoasă, privești cu atenție detaliile pe care nu le poți analiza de obicei la o întâlnire, într-un club, pe stradă sau când eşti cu ea la o întâlnire.

Femeile ştiu să-şi ascundă foarte bine imperfecţiunile şi să arate cât mai bine, să nu aibă nici un defect şi să fie extrem de provocatoare. Femeile din ziua de astăzi nu mai caută dragoste, cel puţin marea majoritate dintre ele, ele caută acum, bărbaţi care sunt plin de bani, dacă mai arată şi bine este totul perfect.