Upgrade Web XutZu

Acest blog a fost vândut de ceva timp de către fostul proprietar mie, noul proprietar, prefer să nu-mi las numele, username-ul sau alte chestii personale.

După cum bine vedeţi, blog-ul a suferit modificări majore, de la design, la usability, blog-ul este mult mai aerist, mai user friendly, are şi un nou logo, unul destul de simplu dar îndeajuns de drăguţ pentru a se potrivii de minune cu tema gratis de la serviciul Google de Blogging.

Începând cu această lună, pe blog vor apărea articole din ce în ce mai des, având în vedere că blog-ul are deja un PageRank frumuşel, o vechime şi peste 100 de articole scrise.

Am creat şi două pagini, una de contact unde voi putea fi contactat de către cititori sau potenţiali colaboratori şi una de publicitate, unde, ofer link-uri, articole, bannere şi aşa mai departe, la preţuri super ok zic eu, însă pentru o ofertă mai concretă aş prefera să discutăm în privat.

Deci, WebXutZu.BlogSpot.Com are o nouă înfăţişare şi este gata să ofere din ce în ce mai multe articole, cel puţin unul pe săptămână. Vă mulţumesc că aţi vizitat acest blog şi vă aştept în continuare să reveniţi.