Reguli de purtare a bijuteriilor de argint

Atractia femeilor spre a purta bijuterii de argint este explicabila, deoarece argintul este unul dintre cele mai apreciate materiale din care se pot realiza piese absolut superbe. Tot mai multe persoane aleg sa poarte bijuterii de argint deoarece sunt de parere ca argintul poate fi asortat mai usor la orice tip de vestimentatie, in timp ce aurul este un material mai pretentios. O femeie care poarta bijuterii Belatriz de argint exprima eleganta, rafinament si, nu in ultimul rand, frumusete.

Este neaparat sa tineti cont de tinuta pe care o purtati si la care asortati cateva bijuterii de argint. Contextul in care va aflati, tinuta si atutudinea pe care o afisati sunt detalii ce conteaza atunci cand trebuie sa alegeti ce bijuterii de argint veti purta. In cazul in care tindeti sa neglijati concordanta dintre accesoriile de argint, contextul si garderoba pe care o purtati, se poate intampla ca imaginea obtinuta sa nu fie deloc una placuta. O pereche mare de cercei din argint nu se vor potrivi nicodata cu o tinuta office, la fel cum o pereche finuta de cercei argint nu se vor potrivi cu o tinuta sport. De asemeni, atunci cand purtati bijuterii de argint, nu trebuie sa purtati si bijuterii din aur. Cele doua materiale nu pot fi niciodata combinate, deoarece imaginea pe care o creeaza nu este una tocmai armonioasa si placuta. Unii specialisti in moda afirma ca persoanelor cu tenul alb si culoarea parului inchisa le sta mai bine cu bijuterii de argint decat cu bijuterii de aur. Cu toate acestea, nu inseamna ca bijuteriile de argint nu pot fi purtate si de persoanele care nu se incadreaza in aceasta descriere. Cel mai important lucru este sa te simti bine cu ceea ce porti iar asta, cu siguranta, se va reflecta si in atitudine.

Asadar, alegerea de a purta bijuterii de argint este una foarte inspirata deoarece, astfel,veti contribui la obtinerea unei imagini mai stralucitoare, mai elegante, mai rafinate,mai frumoase, prin care veti reusi sa va faceti remarcata si sa iesiti in evidenta. Tuturor femeilor le place sa primeasca complimente si, tocmai de aceea, un set de bijuterii de argint este ideal pentru a primi aprecierile celor din jur.