Ben 10, Eroul Copiilor

Ben 10 si-a facut aparitia pentru prima data pe micile ecrane sub forma de desen animat, fiind difuzat pe canalul tv Cartoon Network. Ben este un pusti de 10 ani care, cu ajutorul unui ceas numit Omnitrix se poate transforma in zece extraterestrii si asa poate sa fie eroul zilei si sa salveze situatiile neplacute.

Ben a gasit acel Omnitrix in clasica calatorie din vacanta de vara care este organizata in fiecare an de catre bunicul sau Max. Pe langa Ben, bunicul Max o ia in calatorii si pe verisoara lui Ben, pe Gwen. Desi Ben si Gwen nu se inteleg mai deloc si se cearta tot timpul, acestia tin foarte mult unul la celalalt si impreuna reusesc sa treaca peste orice incurcatura si sa puna lucrurile la locul lor.

Ben 10 s-a difuzat prima data in anul 2005, urmand ca acesta sa fie continuat cu multe serii si multe episoade noi pana in prezent. In toti acesti ani, Ben 10 si-a facut o multime de fani in intreaga lume, devenind in scurt timp eroul tuturor copiilor. Tot la putin timp, dupa ce internetul a luat o amploare mai mare in toata lumea, au inceput sa apara pe internet si jocurile cu Ben 10. La inceput fiind doar cateva jocuri cu Ben 10 doar pe site-ul oficial Cartoon Network.

Sa revenim putin la jocurile cu Ben 10. Dupa cum va ziceam mai sus, la inceput, au fost foarte putine jocuri cu Ben 10, urmand ca in ultimii ani sa popularizeze o multime de site-uri si sa se creeze si mai multe astfel de jocuri in flash. S-au facut foarte multe site-uri de jocuri cu Ben 10 si s-au adaugat pe ele sute de jocuri cu eroul preferat al tuturor copiilor.

Chiar si in ziua de astazi, dupa 8 ani de zile de la primele episoade cu Ben 10 aparute pe micile ecrane, acest erou mondial inca tine cu sufletul la gura fiecare fan, fiecare suflet de copil care acum este un adult in toata firea. Episoade noi, serii noi din Ben 10 se difuzeaza si in acest an si cu siguranta nu se vor oprii aici, pentru ca, Ben 10 este unul dintre cele mai tari chestii care au fost realizate pentru copii din intreaga lume.

Daca doriti mai multe detalii despre Ben 10 gasiti pe Wikipedia, incepand cu personajele principale, toti cei 10 extraterestrii care pot fi selectati cu ajutorul Omnitrixului si restul istoriei despre Ben 10.