Ce este de știut despre sala de forță

Sala de forță nu este doar pentru cei care vor să se facă culturiști, ci și pentru oamenii normali care vor să arate bine. Nu este o fiță, este mai bine spus o necesitate, o necesitate pentru cei care vor să aibe un corp de invidiat sau pentru cei care sunt conștienți că au câteva kilograme în plus și vor să le îndepărteze.

Am observat că mulți frecventează sala de fitness pentru că este la modă, ei vin acolo pentru a defila cu treninguri originale sau pentru a se băga în seamă cu fetele care vin acolo să muncească, să dea jos sau să tonifieze. Sfatul meu este să vă gândiți bine înainte să vă faceți un abonament la o astfel de sală. Trebuie să fii destul de motivat să te apuci de sport la cel mai serios mod.

Nu sunt foarte multe lucruri de știut pentru amatori. Cert este să faceți exercițiile corect și să citiți cât mai multe materiale despre mușchi și alimentație, dar și să cereți sfatul celor care au foarte mulți ani de sală. (spre exemplu: în sala pe care o frecventez eu este un tip care are peste 20 de ani de sală, este lesne de înțeles că toți îi cerem lui sfaturi despre modul corect în care se fac anumite exerciții sau despre alimentație).

În primul rând, este foarte important să facem exercițiile cât mai corect, cum spuneam și în paranteza de mai sus, dacă nu ne pricepem, nu trebuie să ne fie rușine să întrebăm, nimeni nu se naște învățat. Dacă nu punem întrebări și facem după cum ne taie capul este foarte probabil să ne facem de râs. Țin minte că era pe net un material al celor de la 10lucruri despre fail-urile din sala de forță.

În al doilea rând, trebuie să avem continuitate. Dacă mergem la sală doar o lună de zile nu o să reușim să avem rezultate, asta este logic. Este indicat să mergem de cel puțin 4 ori pe săptămână în sală și să facem antrenamente de cel mult o oră jumate. Sfatul meu este să nu luați pauze mai mari de o săptămână după o lună de sală.