Cum Îți Alegi Un Copiator?

Tehnologia este in continua crestere si oriunde te-ai uita, vei descoperi elemente cu adevarat impresionante, care dispun de tehnologii de ultima generatie si de proprietati uimitoare. Printre acestea se numara laptopurile, tabletele si telefoanele, dar si alte dispozitive foarte interesante.

Printre elementele care au reusit sa faca fata timpului si sa faca acum, exact acelasi lucru pe care il faceau si acum 10 ani, desi fac parte din lumea electronicelor, se numara copiatoarele.

Este adevarat, exista mii de modele de copiatoare konica minolta si multe dintre ele dispun de tehnologii de ultima generatie, insa rolul rol principal este si cel mai probabil va fi intotdeauna acelasi: sa copieze hartii.

In conditiile in care birocratia este in toi iar hartiile sunt inca instrumentul principal de invatare sau de afaceri, este absolut normal ca aceste dispozitive sa joace un rol foarte important.

Cum iti alegi un copiator, daca ai nevoie de unul?

Este cat se poate de simplu. Un copiator ti-l alegi analizandu-ti nevoile si conturandu-ti foarte bine caracteristicile pe care trebuie sa le aiba:

  • Sa printeze fata verso. Este o optiune deosebit de importanta, mai ales cand ai foarte multe informatii de copiat. Practic, esti scutit de munca de a intoarce foaia ori de cate ori este nevoie de o copiere fata verso. Esgte o caracteristica foarte utila, insa daca nu copiezi foarte mult, poate sa fie eliminata;
  • Alb negru sau color. De asemenea, trebuie sa te decizi pentru ce ai nevoie de copiator. Daca este vorba de un copiator pentru cursuri, alb negru este suficient, daca insa este vorba de un copiator pentru poze si carti detaliate, copiatoarele color isi pot face treaba excelent;
  • Pret consumabile. La un copiator, consumabilele sunt deosebit de importante, deoarece, dupa investitia initiala, reprezinta singura cheltuiala pe care o vei mai avea. Din acest motiv, trebuie sa te axezi pe consumabile cat mai ieftine si de mai buna calitate. Vei gasi consumabile copiatoare in Timisoara, care sa se incadreze in plaje foarte largi de preturi si sa iti ofere toate caracteristicile de care ai nevoie. Trebuie doar sa te hotarasti asupra a ceea ce ai nevoie.