Mască De Față Cu Avocado, Un Răsfăț Pentru Pielea Ta

O masca de fata poate sa contribuie cu succes la o piele bine hidratata, puternica si frumoasa. Daca nu ai mare incredere in mastile de fata de pe piata, poti sa iti faci propriile masti cu alimente pe care le gasesti cu usurinta in comert. Cu siguranta gasesti sute de alimente care iti ofera beneficii si care merita incercate.

Pentru o fata bine hidratata, sanatoasa si revitalizata, iti recomandam o masca cu Avocado si cu ovaz. Este extrem de simplu de realizat si ofera foarte multe beneficii, lasand in urma ei o piele de-a dreptul excelenta.

De ce ai nevoie?
1 lingura de ovaz macinat. Incearca sa il faci cat mai marunt, in asa fel incat sa poata fi amestecat uniform;
1 lingura de avocado pisat. Acelasi lucru, incearca sa faci din avocado un fel de pasta.

Cele doua elemente se amesteca intre ele pana devin o pasta omogena si se aplica pe fata. Este ideal ca fata sa fie curata si crema obtinuta sa fie aplicata intr-o perioada in care poti sa stai linistita pentru 10 – 15 minute.

Dupa cele 15 minute, spalarea fetei se face frecand fata in mod circular. Acest lucru ajuta foarte mult la o exfoliere foarte buna si la indepartarea celulelor moarte. Dupa ce ai indepartat crema, poti sa iti stergi fata cu un prosop de bumbac. Nu mai este nevoie de o hidratare, in conditiile in care avocado hidrateaza si contine grasimi naturale foarte bune.

Daca ai timp, poti tine masca mult mai mult timp, pana se usuca. In acest fel, efectul sau este maxim. Incearca sa nu folosesti sapun dupa ce ai indepartat masca de pe fata, deoarece acesta epuizeaza grasimile naturale ale fetei.

Ce nutrienti ofera Avocado?
Acizi grasi, care au rolul de lubrifiere si hidratare a pielii;
Biotina. Element care ii ofera sanatate pielii, revitalizand pielea uscata si crapata;
Vitamina A. O vitamina esential.a pentru functionarea corecta a celulelor.

Practic, aceasta masca, deosebit de ieftin de realizat, ofera numeroase beneficii si te ajuta sa ai o piele superba.