Vibratorul, Plăcere Maximă Într-o Bucată De Plastic

Viata sexuala este un subiect tabu pentru majoritatea dintre noi, lucru cat se poate de anormal, care poate dauna in timp si care poate duce la foarte multe frustrari. Fara doar si poate, majoritatea oamenilor dispun de dorinte sexuale si de anumite fantezii, motiv pentru care au aparut extrem de multe magazine cu produse sexuale.

Printre cei cu fantezii se numara si femeile, care desi sustin ca au o dorinta sexuala ceva mai mica decat barbatii, au nevoie la fel ca si acestia de multumire ori de cate ori apare un contact sexual.


Nici nu este de mirare faptul ca extrem de multe jucarii sexuale sunt dedicate femeilor, cum ar fi sectiunea de vibratoare.

Ce beneficii poate aduce un vibrator?

  • In primul rand te scapa de tensiunea sexuala. Daca esti singura, un vibrator te poate ajuta extrem de mult si iti poate oferi toate beneficiile de care ai nevoie in asa fel incat sa fii cat mai fericita. In plus, odata ce ai invatat sa il folosesti, poti sa te bucuri de orgasme excelente;
  • Condimenteaza viata sexuala. Nu trebuie sa folsoesti vibratorul de una singura. Poti sa iti angrenezi partenerul intr-un joc si sa va jucati amandoi cu acesta. Fara doar si poate veti descoperi numeroase metode prin care sa va simtiti bine si veti suda relatia extrem de bine;
  • Te scapa de stres. Este demonstrat faptul ca sexul te scapa de stres. Cum joaca cu un vibrator este tot un fel de sex, putem spune ca vei fi mult mai putin stresata.

Daca esti in cautarea unui vibrator si nu stii ce anume sa cumperi, poti opta pentru varianta vibrator Blue Core, care cu o lungime de 19.5 cm iti este la indemana ori de cate ori ai nevoie de el, lucru care il transforma intr-un iubit cu totul si cu totul special. In plus, are si o culoare albastra, atragatoare si este puternic, realizat dintr-un material jelly, flexibil si transparent.