FileList a împlinit astăzi 7 ani

Astăzi, cel mai mare site privat de torrente din România a împlinit frumoasă vârstă de 7 ani, iar pe această cale le urez și eu un sincer La Mulți Ani!

Utilizator de internet fiind, este imposibil să nu fi auzit măcar o singură dată de FileList, locul unde găsești cam tot ce are nevoie o persoană, în materie de fișiere bineînțeles.

FileList și-a deschis porțile astăzi și este liber la înregistrări, asta-i una dintre cadourile pe care staff-ul îl oferă, însă pe lângă asta, echipa vine și cu alte lucruri noi, printre care:

O nouă temă, care se numește Blue și a fost activată tuturor utilizatorilor.

FreeLeech global, asta înseamnă că orice descarci de pe FileList în această perioadă este absolut gratuit și nu ți se va contoriza download-ul, ci numai upload-ul.

Și probabil cea mai tare chestie făcută vreodată pe FileList (în afară de existența lui) este sistemul de Coins, numit FLCoins. Acesta are și o pagină specială numită Shop de unde-ți poți cumpăra cu acele Coins diferite chestii, cum ar fi GB Upload, VIP, Custom Title, posibilitatea schimbării numelui de utilizator, un rank special și un cadou surpriză.

Așadar, cei care încă nu au cont pe FileList, astăzi vă puteți înregistra pe gratis!