Top jocuri online pentru copii

Copii au nevoie de relaxare, iar in 2012 relaxarea lor este oferita in cele mai dese cazuri de catre jocurile de pe calculator, jocuri atat de contestate de parinti, dar care le ofera totusi copiilor aceasta bucurie a lumii moderne.

Iar de-a lungul vremii s-au remarcat cateva jocuri pentru cei mici care sunt jucate si in aceste vremuri, chiar daca jocurile nu mai impresioneaza cu nimic pe cei care intre timp au crescut, acum acestia practica jocuri mult mai sofisticate.

Unul dintre jocurile preferete de foarte mult timp, este Sonic. Jocul este foarte apreciat pentru ca personajul este unul dragut, vesel si viu colorat, atragand astfel mult mai usor copii la joaca.

Jocurile cu Scooby Doo sunt deasemenea alese de cei mici. Motivul este unul simplu, personajul de desene animate. Desi sunt multe jocuri cu catei, nici unul nu este atat de apreciat, precum sunt cele in care apare simpaticul caine. Si sunt multe variante de jocuri cu Scooby Doo.

Jocurile cu Barbie sunt si ele foarte cautate. Bineinteles, fetitele au prioritate in a accesa astfel de joculete. In jocurile cu Barbie cele mici o machiaza pe papusa, ii aleg vestimentatia, o urca pe podiumul de moda. O placere adevarata pentru cele mici.

Pentru baieti, intra in top acele jocuri cu motoare. Jocuri cu motociclete in curse pe macadam, printre obstacole. O adevarata aventura pentru baieti, aventura pe care o repeta pana ce depasesc toate obstacolele si pana ies invingatori la linia de finish.

Gasim si copii care adora animalele si agricultura, dorindu-si sa se faca fermieri atunci cand vor ajunge sa creasca mari. Acestia prefera jocuri cu tractoare, pentru a cultiva pamantul si pentru a recolta cele rasadite la inceputul primaverii in joc. Tot in astfel de jocuri, copii invata cum sa hraneasca un animal, fiind benefice pentru copii, pentru ca-i apropie si de vietuitoarele necuvantate.