Crazy Taxi in varianta pentru idevice

Celebrul joc cu taximetristi nebuni, Crazy Taxi, a devenit disponibil, de curand, si in variantele pentru iPad, iPhone si iPod touch. Si, din cate se pare, foarte multi fani ai celebrului joc cu masini au achizitionat deja aceasta aplicatie din App Store.

Crazy Taxi a aparut pentru prima data in 1999, in sistem arcade. Jocul nu a beneficiat de un motor grafic spectaculos dar in schimb ideea era una geniala. Utilizatorul intra in pielea unui taximetrist excentric si trebuia sa transporte clienti din destinatia A in destinatia B intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, pentru fiecare acrobatie pe care o faceai cu masina, indiferent ca te izbeai in alte automobile, primeai puncte in plus. Sariturile incredibile si parcarile spectaculoase erau si ele la mare cautare. Jocul a avut o popularitate foarte mare iar prin 2010 Crazy Taxi si-a facut aparitia pe Xbox 360 si PlayStation 3.

Miscarea celor de la Sega de a lansa Crazy Taxi in varianta pentru iOS este una fireasca si asteptata de mult timp. Foarte multe jocuri cu masini, mai ales numele mari, au creat in ultimul timp variante pentru utilizatorii de tablete si smartphone-uri, dar le puteti juca si online pe jocuricumasini.info. Desi jocurile pe astfel de deviceuri nu ofera aceeasi experienta de care ai parte atunci cand utilizezi o consola sau un PC, acestea au devenit foarte populare fiindca tabletele si smartpone-urile sunt niste gadgeturi portabile ce pot fi tinute tot timpul la indemana.

Din pacate insa, Sega nu se gandeste la o noua varianta pentru PC. Si e de inteles. Costurile sunt destul de mari iar japonezii sunt de mult in declin, nereusind sa mai tina pasul cu marile companii de pe piata. Poate insa ca intr-un viitor nu foarte indepartat, Sega isi va schimba politica si va sterge praful de pe Crazy Taxi cu un joc nou, adaptat la cerintele actuale.