Ce telefoane se vor lansa la MWC

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura Mobile World Congress 2013, eveniment ce se va desfasura la Barcelona in perioada 25-28 februarie 2013. Si asta pentru ca mai toti producatorii IT vor lansa noi smartphone-uri.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile este de departe LG Nexus 4. Acest smartphone ar urma sa aiba un procesor Quad Core de 2 GHz si un display generos de 4,7 inci. De asemenea telefonul va rula pe noul sistem de operare Android Key Lime Pie. Nu este insa exclus ca pe langa acest smartphone, cei de la LG sa prezinte si cateva telefoane cu Windows 8.

Foarte multa lume isi va indrepta atentia catre Samsung. Sud coreenii nu vor lansa noul Galaxy S4 dar vor veni in schimb cu cateva telefoane super interesante. Acestea ar urma sa vina cu un nou sistem de operare – Tizien OS. Din cate se pare, Tizien este construit pe platforma Linux, insa specialistii garanteaza ca va fi mult mai bun ca Androidul. Ramane de vazut daca va fi chiar asa.

Existenta celor de la Nokia atarna de MWC 2013. Un succes i-ar putea salva iar un esec i-ar putea arunca de tot in groapa. Si se pare ca finlandezii vor veni cu niste gadgeturi extrem de interesante. Potrivit barfelor, Nokia va prezenta un telefon cu o camera de 41 MP, comparabila din punct de vedere calitativ cu un DSLR. Plus ca finlandezii vor lansa si alte telefoane mai accesibile, toate bazandu-se pe sistemul de operare Windows 8 Phone.

Cei de la HTC vor veni, mai mult ca sigur, cu M7 – un smartphone de 5 inci cu un procesor Quad Core si o camera de 13 MP. De asemenea, la eveniment va participa si compania candiana BlackBerry. Acestia au promis ca vor lansa niste gadgeturi revolutionare, insa ramane de vazut daca se vor tine de cuvant.