Sa Vedem Ce Iese!

Salutare, in urma cu cateva saptamani am adaugat in widgetul din dreapta un link catre EcKoD2, cu ocazia asta ii mai dau un link. Ei bine, vrem sa vedem o chestie, sa vedem daca un mare mit se adevereste, ba chiar mai mult, sa vedem daca nu cumva este chiar mai puternic de atat.

In ce consta toata treaba asta? Ei bine, in verdele miraculos din Web 2.0, mai exact in PageRank. Asadar, s-au strans patru link-uri SiteWide de pe patru bloguri cu PageRank 3, unul dintre ele, ei bine, fiind acesta. Se spune ca un link de pe un site cu PageRank X, va da link-ului respectiv un PageRank X-1, in cazul nostru PageRank 2, insa daca vin patru link-uri de pe patru bloguri cu PageRank 3, ce se intampla mai exact? Va primi PageRank 2 sau 3? Ramane de vazut.

Dupa cum bine vedeti pe EcKoD2, blog lansat luna trecuta, sunt doar doua articole, pentru ca, se mai spune ca, in cazul acestui experiment, continutul nu prea conteaza, totusi, continutul este unic si nu foarte slab, asa ca ar trebuii sa fie un pic de plus, chiar daca sunt doar doua articole publicate.

Nu stiu insa daca va afecta acest articol toata treaba, in sensul ca articolul asta va avea un PageRank N/A imediat ce va fi postat, iar blogul EcKoD2 va mai primi un link cu PageRank N/A. Probabil ca vom face o greseala in tot acest experiment care banuiesc ca va lua sfarsit abia prin mai, undeva in prima jumatate a lunii. Daca acel blog nu va primi cel putin PageRank 2, experimentul asta trebuie refacut din nou si calculat intr-un alt mod, fara alte greseli si mai stiu eu ce.

Acestea fiind zise, nu avem decat de asteptat si sa vedem ce se va intampla cu blogul respectiv, voi ce ziceti? Ce PageRank va primi? Pentru ca va primi cu siguranta cel putin PageRank 1.