Ești pregătit să fii un blogger cu normă întreagă

O parte din visul unui blogger de succes, este de a fi propriul său șef. Fără alte politici de birou, concursuri cu colegii, și fără a dovedi cuiva care culege toate beneficiile din munca sa grea. Vei stabili propriile reguli și vei trăi viața în felul tău.
Cu toate acestea, dacă nu a trebuit să ai niciodată responsabilități pe o scară largă, sau un proiect pe termen lung, s-ar putea să fii copleșit. Dacă nu îți știi propriile limite, ai putea ajunge să investești prea puțin timp sau prea puțină flexibilitate în bugetul tău. Ai putea, de asemenea, să lucrezi singur până la epuizare.

Ai abilități?

Din fericire, intrumentele și abilitățile necesare pentru a fi un blogger de succes cu normă întreagă, pot fi învățate. Va trebui să incluzi procesul de învățare în planul de afaceri, și nu dispera dacă durează mai mult un pas sau altul. În schimb, savurează aventura ta din blogging, și în timp ce îți testezi limitele, nu uita să faci o pauză.
Ai nevoie de o analiză pentru ceea ce presupune rularea unui blog cu normă întreagă și deținerea unei afaceri, cum să trăiești pe un venit fluctuant, ce fel de strategii de marketing sunt de obicei utilizate și unde le poți aplica pentru ca blogul tău să strălucească. Citește site-uri și reviste despre nișa ta aleasă, precum și site-uri generale despre blogging profesional, antreprenoriat și intreprinderi mici.

Odată ce ai o viziune despre cum va arăta viața de zi cu zi și viața anuală a ta, pune-ți întrebări dificile:
  • Ești pregătit pentru a începe afacerea ta?
  • Care zone necesită mai multă învățare, practică sau expertiză?
  • Ce ai putea face cu competențele pe care le ai în acest moment pentru construirea blogului tău?
Poți alege să înveți toate aceste aspecte sau câteva. Le poți învăța unul câte unul sau le poți amesteca. Ai putea decide că învățarea este o altă sarcină de afaceri, cum ar fi marketing-ul, sau ai putea să stai retras pentru un timp de învățare, concentrat, înainte de a lua primul pas practic de construire a blogului tău.