Reclamele întipărite în minte


Chiar dacă nu eşti un mare consumator de content TV sigur ai văzut măcar odată o reclamă pe un anume post de televiziune. De la cele mai învechite, neinspirate şi monotone reclame până la cele mai bine regizate şi cu un impact emoţional mare asupra telespectatorilor toate sunt enervante atunci când în timpul filmului preferat totul este întrerupt.

Reclamele în cele mai nepotrivite momente

Există bineînteles şi reclame mai ciudate pentru un anume tip de telespectatori. Să ne imaginăm că suntem cu iubita, ne uităm la un film sau luăm o cină de exemplu şi ne uităm la TV. În timpul pauzei publicitare dăm de un spot pentru laxative în care ne sunt prezentaţi oameni care ne spun cât timp işi petrec ei zilnic pe budă. Un pic cam nepotrivit, nu?

Mai există şi posibilitatea când o rudă mai în vârstă sau un copil mai mic este în cameră, ora este înaintată de ora de culcare obişnuită a persoanei respective iar la TV rulează o reclamă la prezervative. Probabil vă simţiţi un pic jenat şi speraţi că cei de faţă să nu fi auzit spotul respectiv.

Reclamele pe care nu le mai putem scoate din minte

Probabil fiecare dintre voi are întipărită în minte măcar o reclamă mai mult sau mai puţin plăcută precum "E farmacia inimii..." sau "Poftim un hemoro easy!"

Trebuie să trăiască şi televiziunile

Chiar dacă în general nu suportăm reclamele care ne întrerup din vizionarea filmului sau serialului favorit trebuie să fim conştienţi de faptul că dacă nu ar exista reclamele cel mai probabil n-ar exista nici televiziunea. Dacă vă gândiţi deja că plătim bani pentru a avea acces la posturile TV aveţi dreptate şi în acest caz, dar cum este românul de obicei nu se poate mulţumii cu puţin şi caută să ciugulească tot mai mult. În stilul ăsta în câţiva ani este posibil ca la televizor să dăm numai peste reclame, teoretic vorbind, căci practic toată lumea ar întrerupe abonamentul TV şi nu ar mai deschide televizorul prea curând.